CardioReport nudi globalnu platformu za upravljanje podacima u Odjelu za kirurško liječenje. Platforma je dizajnirana s naglaskom na brzo prikupljanje podataka, analizu podataka i proizvodnju kliničkog nalaza.

Tipični postupak KATLAB-a započinje demografskim podacima pacijenta koji se automatski prenosi iz Bolničkog Informacijskog Sustava (BIS-a) u CardioReport. Zatim slijedi narudžba zahvata koja se može digitalno zatražiti preko BIS-a (s automatskim prijenosom podataka o postupku u CardioReport-u) ili direktno u CardioReport-u.

Odjel u svakom trenutku ima potpuni pregled naručenih zahvata unutar CardioReport-a. Radna lista se automatski ažurira na modalitetu putem DICOM Radne Liste. CardioReport Scheduler prikazuje Odjelu status svih zahvata.  Hitni zahvati mogu se pokrenuti izravno na modalitetu, te kasnije administrativni podaci mogu biti ručno ispravljeni u CardioReportu. U slučaju da nakon dijagnostičkog zahvat slijedi intervencija, jednim klikom ovaj prijelaz može biti označen i kopiran.  Po završetku postupka na Katlab modalitetu hemodinamika i doze X zraka se automatski prenose u CardioReport.

Na kraju, Kardiolog pregleda slike, provjeri izvršena mjerenja te se „jednim gumbom“ klinički nalaz automatski proizvede. Nalaz se distribuira putem HL7 integracije sa BIS-om.

Preuzmite PDF dokument ovdje.

Loading...

Pretraži

Pohvalnica

"Moja suradnja s Juricom već se proteže više od 5 godina. Jurica se dokazao kao stručan inženjer. RIS, Pacs, CVIS, HL7, Mirth. Također se dokazao kao kreativac u pokušaju pronalaženja odgovarajućeg rješenja.

Mislim da je Jurica jedan od mojih najboljih kolega jer njegova bogata sposobnost kombinira se s pozitivnim, opuštenim stavom, čak i u stresnim situacijama.

I možete ga odvesti do kupaca. Hvala J za svu suradnju. Neka to traje dugo dugo..."

Rik Maene - Linkedin

Medireport Video