CardioReport nudi platformu za upravljanje podacima uređaja srčane terapije u Centrima za aritmije i elektrostimulaciju srca. Platforma je dizajnirana da uključi sve aktivnosti potrebne u upravljanju uređaja (CRT, ICD i PM) koji se koriste u Centrima.

Tipični postupak ugradbenog uređaja (nova ugradnja, kontrola uređaja ili zamjena baterije/sonde) započinje demografskim podacima pacijenta koji se automatski prenosi iz Bolničkog Informacijskog Sustava (BIS-a) u CardioReport. Zatim slijedi narudžba zahvata koja se može digitalno zatražiti preko BIS-a (s automatskim prijenosom podataka o postupku u CardioReport-u) ili direktno u CardioReport-u. 

CardioReport Scheduler prikazuje Odjelu status svih zahvata.

Nakon zahvata, Kardiolog odmah napravi izvješće o ugradbi uređaja ili kontroli uređaja. Nalaz se distribuira putem HL7 integracije sa BIS-om.

Preuzmite PDF dokument ovdje.

Loading...

Pretraži

Pohvalnica

"Moja suradnja s Juricom već se proteže više od 5 godina. Jurica se dokazao kao stručan inženjer. RIS, Pacs, CVIS, HL7, Mirth. Također se dokazao kao kreativac u pokušaju pronalaženja odgovarajućeg rješenja.

Mislim da je Jurica jedan od mojih najboljih kolega jer njegova bogata sposobnost kombinira se s pozitivnim, opuštenim stavom, čak i u stresnim situacijama.

I možete ga odvesti do kupaca. Hvala J za svu suradnju. Neka to traje dugo dugo..."

Rik Maene - Linkedin

Medireport Video