CardioReport TRACER nudi platformu za upravljanje podacima zaliha uređaja u Odjelu za kirurško liječenje. Platforma je dizajnirana da uključi sve aktivnosti potrebne u upravljanju uređaja koji se koriste u Odjelu za kirurško liječenje.

Tipični postupak upravljanja uređajima započinje sa skeniranjem barkoda uređaja za svaki invazivni zahvat. Barkod skeniranje unutar postupka rezultirat će da se razine zaliha uređaja automatski ažuriraju. Sve ostale funkcije (inventar, dostave, narudžbe itd.) nalaze se u Tracer aplikaciji.

Tracer aplikacija će osigurati pravovremeni protok informacija vaših uređaja i zaliha. Na određenoj razini stanja zaliha vrši se njihovo popunjavanje. Pravovremeno naručivanje omogućit će vam optimalnu razinu zaliha u skladištu te ćete imati niže troškove skladištenja kao i manje izdatke financijskih sredstava uloženih u zalihe.

Upravljanje zalihama skupih potrošnih materijala unutar kardiokirurškog Odjela ima značajan utjecaj na učinkovitost laboratorija i troškove.

Preuzmite PDF dokument ovdje.

Loading...

Pretraži

Pohvalnica

"Moja suradnja s Juricom već se proteže više od 5 godina. Jurica se dokazao kao stručan inženjer. RIS, Pacs, CVIS, HL7, Mirth. Također se dokazao kao kreativac u pokušaju pronalaženja odgovarajućeg rješenja.

Mislim da je Jurica jedan od mojih najboljih kolega jer njegova bogata sposobnost kombinira se s pozitivnim, opuštenim stavom, čak i u stresnim situacijama.

I možete ga odvesti do kupaca. Hvala J za svu suradnju. Neka to traje dugo dugo..."

Rik Maene - Linkedin

Medireport Video