MEDICAL IT Solutions rješenja

 

MEDIREPORT CARDIOREPORT SUITE

  • Cardioreport XP
  • Angio Query
  • Report Activity
  • Tracer
  • Boarding Vision

CardioReport je dizajniran pomoću modularnog pristupa koji pokriva sva invazivna i neinvazivna kardiološka polja. Svaki modul je neovisan međutim može biti povezan zajedno kroz CardioReport. Svi su moduli povezani s softverom treće strane putem vlasničkih sučelja ili standarda Integrating the Healthcare Enterprise (IHE).

Windows Platforma

Oracle database

Firebird database 


AGFA Enterprise Imaging 8.x

Agfa HealthCare je globalni lider u brzo rastućem tržištu integriranih informatičkih i imaging sustava, nudeći zdravstvenim ustanovama kao što je vaša besprijekorni protok informacija te 360 ° pogled na skrb pacijenta.

Windows Platforma

Oracle Database


AGFA IMPAX 6.x

IMPAX 6 je sveobuhvatno i potpuno integrirana digitalna dijagnostika i informacijsko rješenje za vašu zdravstvenu ustanovu. IMPAX objedinjuje zdravstvenu ustanovu, a nudi komponente koje podržavaju određene radne procese osoblja, bez ugrožavanja njihove učinkovitosti.

Windows Platforma

Oracle Database


AGFA HeartStation 1.x

IMPAX HeartStation je sveobuhvatno rješenje za upravljanje podacima Agfa HealthCare za automatizaciju obrade i pohrane elektrokardiograma. Nove značajke, uključujući podršku za 15-olovo EKG, test stres i Holter monitor mjerenja. Sustav pruža jedinstvenu točku pristupa povijesnim i aktualnim EKG ispitu te poboljšava pristup liječnicima EKG ispitu pružajući mogućnost prikaza, pregleda, uređivanja, potvrđivanja, ispisivanja i arhiviranja EKG-ova.

Windows Platforma

Oracle Database


AGFA Connectivity Manager 2.x

Connectivity Manager je komponenta middlewarea u integraciji između bolničkih informacijskih sustava i drugih bolničkih odjela. Upravitelj povezivanjem također omogućuje povezivanje s modalitetima i PACS-om.

Windows Platforms

Oracle and SQL database


Tomtec Image-Arena 4.x

Image-Arena je multimodalna platforma za analizu slika, pregled i upravljanje podacima. Image-Arena je osnovni modul za različite pakete kliničkih aplikacija (CAPs). ImageArena može biti opremljen s CAP-ovima koji odgovaraju vašim individualnim zahtjevima. Svi eho podaci dostupni su samo iz jedne baze podataka. Image-Arena je dostupna kao samostalna radna stanica, kao mreža ili potpuna integracija.

Windows Platform

SQL Database


DATAMED

DATAMED uređaji premostili su kompatibilnosti između opreme različitih proizvođača. Djelujući kao jezični prevoditelj, DatamedFT pretvara EKG podatke iz formata jednog proizvođača u format drugog, tako da medicinske ustanove mogu kupiti najprikladnije kardiografe, monitore i EKG sustave upravljanja od različitih proizvođača. DatamedFT omogućuje kupnju fleksibilnosti i produženje trajanja opreme.

  • DATAMED FT
  • DATMED WL
  • DATAMED RECEIVERS

 

Pretraži

Pohvalnica

"Moja suradnja s Juricom već se proteže više od 5 godina. Jurica se dokazao kao stručan inženjer. RIS, Pacs, CVIS, HL7, Mirth. Također se dokazao kao kreativac u pokušaju pronalaženja odgovarajućeg rješenja.

Mislim da je Jurica jedan od mojih najboljih kolega jer njegova bogata sposobnost kombinira se s pozitivnim, opuštenim stavom, čak i u stresnim situacijama.

I možete ga odvesti do kupaca. Hvala J za svu suradnju. Neka to traje dugo dugo..."

Rik Maene - Linkedin

Medireport Video

Enterprise Imaging Video