Integracija PACS-a s CVIS-om, prečesto je problematičan. Dijeljenje digitalne dijagnostike između dobavljača ili učitavanje informacija o bolesniku na druge EHR-ove pružatelja usluga, jedni su od najčešćih problema.

Specijalizirani smo za integraciju HL7 i DICOM tehnologija u njihove odgovarajuće sustave. Integracije vaših instalacija uključuju i nisu ograničene na ...

  • Medireport Cardioreport CVIS paket (kardiovaskularni informacijski sustav) s AGFA PACS i Enterprise imagingom koristeći AgfaImpaxBridge i Mitra Context Server.
  • Medireport na EMR putem HL7
  • Modaliteti slikanja u AGFA Enterprise Imaging i PACS.
  • Modaliteti slikanja u TOMTEC Image-Arena.
  • Cardioreport s DICOM (SR, MPPS, itd.), HL7 (ADT, ORM, ORU, itd.), Razni hemodinamički sustavi
  • IMPAX Heartstation EKG sustav s raznim EKG dobavljačima
  • IMPAX Heartstation na EMR putem HL7

Ako rješenje za integraciju nije navedeno, rado ćemo vam pomoći riješiti problem. Molimo vas, kontaktirajte nas putem kontakata.

 

ŠTO JE INTEGRACIJA?

PACS bi trebao pružiti jedinstvenu točku pristupa za digitalnu dijagnostiku. U slučaju da postoje pojedinačni sustavi koji još nisu povezani s središnjim PACS-om, potrebna je integracija između tih sustava.

Integracija se postiže pomoću DICOM i HL7 tehnologija. Digitalni diktat je primjer gdje se PACS može integrirati bez korištenja gore navedenih tehnologija.

basic integration

*Osnovni tok podataka koji će se razlikovati od bolnice do bolnice i proizvođača do proizvođača.

Pretraži

Pohvalnica

"Moja suradnja s Juricom već se proteže više od 5 godina. Jurica se dokazao kao stručan inženjer. RIS, Pacs, CVIS, HL7, Mirth. Također se dokazao kao kreativac u pokušaju pronalaženja odgovarajućeg rješenja.

Mislim da je Jurica jedan od mojih najboljih kolega jer njegova bogata sposobnost kombinira se s pozitivnim, opuštenim stavom, čak i u stresnim situacijama.

I možete ga odvesti do kupaca. Hvala J za svu suradnju. Neka to traje dugo dugo..."

Rik Maene - Linkedin