PACS je transformirao radiologiju i kardiologiju. S obzirom na to da više odjela pristupa zdravstvenim rješenjima, mnoge bolnice s digitalnom dijagnostikom prijavljuju probleme s PACS / HIS / EMR / RIS / Kliničko izvješćivanje, možemo vam pomoći.

Postoje mnoga problematična područja koja bi mogla uzrokovati probleme s vašim sustavom. Na primjer, instalacija, konfiguracija, tijek rada, baza podataka, operativni sustav, integracija, interoperabilnost, mreža i sl. Uz naših 8 godina iskustva u polju Medicinskog IT-a, možete biti sigurni da ćemo pronaći i isporučiti rješenje za vaš problem. Upotrebljavamo metodičan pristup rješavanju problema i nastojimo pronaći glavni uzrok problema kako se taj isti ne bi ponavljao.

Pretraži

Pohvalnica

"Moja suradnja s Juricom već se proteže više od 5 godina. Jurica se dokazao kao stručan inženjer. RIS, Pacs, CVIS, HL7, Mirth. Također se dokazao kao kreativac u pokušaju pronalaženja odgovarajućeg rješenja.

Mislim da je Jurica jedan od mojih najboljih kolega jer njegova bogata sposobnost kombinira se s pozitivnim, opuštenim stavom, čak i u stresnim situacijama.

I možete ga odvesti do kupaca. Hvala J za svu suradnju. Neka to traje dugo dugo..."

Rik Maene - Linkedin