S obzirom na razvoj tehnologije i njen utjecaj na organizaciju poslovanja, svi medicinski IT problemi zahtijevaju brzo i učinkovito rješenje.

Kvarovi su neizbježni, a odabir kvalitetne IT podrške je nužan. Tim za podršku medicinskim IT rješenjima može riješiti probleme kao što su PACS, EKG, CVIS, DICOM, RIS, HL7, Windows, Oracle, SQL Server i VMWare.

Naša daljinska IT podrška pruža brzo, učinkovito, i troškovno učinkovito rješenje.

Pristupanjem vašim računalima na daljinu, naši iskusni inženjeri za podršku mogu brzo detektirati problem te implementirati rješenje.

Ako se problem ne može utvrditi na daljinu, inženjeri za medicinsku IT podršku u vrlo kratkom periodu dolaze na lokaciju te rješavaju problem. Udaljena IT podrška sastavni je dio naše ponude.

Pretraži

Pohvalnica

"Moja suradnja s Juricom već se proteže više od 5 godina. Jurica se dokazao kao stručan inženjer. RIS, Pacs, CVIS, HL7, Mirth. Također se dokazao kao kreativac u pokušaju pronalaženja odgovarajućeg rješenja.

Mislim da je Jurica jedan od mojih najboljih kolega jer njegova bogata sposobnost kombinira se s pozitivnim, opuštenim stavom, čak i u stresnim situacijama.

I možete ga odvesti do kupaca. Hvala J za svu suradnju. Neka to traje dugo dugo..."

Rik Maene - Linkedin