Nexxis se zalaže za integraciju videozapisa. Intuitivan, siguran i jednostavan za korištenje, osmišljen je da zadovolji najhitnije potrebe kirurškog tima: precizne slike, učinkovit radni proces i maksimalnu fleksibilnost u sve složenijoj operacijskoj sali (OR).

Surađujemo s vodećim svjetskim OR integratorima kako bismo donijeli jedinstvene prednosti Nexxisa vašem kirurškom timu. Budući da rezultati zdravstvene zaštite ovise o kvaliteti slike, Nexxis postaje kamen temeljac svake integrirane, hibridne ili interventne operacijske sale.

Bike icon 1

58-inch UHD kirurški zaslon MDSC-8358-MNA

Bike icon 1

Multi-view Network Compositor MNC-180

Bike icon 1

Pametna upravljačka ploča MUIP-2112 

Bike icon 1

Integrated in Nexxis portfolio

Prikladan za medicinsku uporabu

Kao što je slučaj s bilo kojim uređajem u operacijskoj sali, usklađenost sa standardima za sterilizaciju i sigurnost ključna je za pouzdanost i sigurnost pacijenata. Nexxis - i sve njegove komponente unutar OR - je klasificiran kao medicinski proizvod CE / FDA (klasa I / II) i prikladan je za medicinsku uporabu.

HIPAA standard

Nexxis prenosi podatke preko sigurnog pristupnika (gateway) koji je HIPAA usklađen kako bi zaštitio privatnost pacijenta. Osim toga, Nexxis savršeno radi zajedno s kirurškim zaslonima BARCO, koji nude automatski sigurnosni (backup) signal koji osigurava neprekidne kirurške zahvate. Jamči se sigurnost pacijenta.

Robusnost i pouzdanost

Operacijske sale širom svijeta oslanjaju se na Nexxis kako bi poboljšale sigurnost, preciznost i učinkovitost kirurškog tima. BARCO surađuje s međunarodno poznatim digitalnim OR integratorima kako bi razvili sustav integracije videa koji najbolje odgovara vašim potrebama.

Službeni Distributor za BARCO