podrska

S obzirom na razvoj tehnologije i njen utjecaj na organizaciju poslovanja, svi medicinski IT problemi zahtijevaju brzo i učinkovito rješenje.

instalacija

Pružamo instalacijsku uslugu za PACS rješenja (Digitalna dijagnostika) te CVIS (Kliničko izvješćivanje) koji će vam omogućiti da poboljšate kvalitetu skrbi svojih pacijenata.

konfiguracija

Konfiguracija vašeg zdravstvenog sustava je imperativ kako bi se povećala učinkovitost sustava i tijek rada. Optimizacijom organizacije rada kroz pravilnu konfiguraciju sustava, ostvarujete više vremena za brigu o pacijentima, i poboljšanju same njege pacijenata.

testiranje

Provjera prihvatljivosti ključni je dio svakog projekta, posebice ako se radi o Enterprise Imaging i Reporting sustavima. Dobavljači će imati vlastite dokumente za testiranje prihvaćanja koji upotrebljavaju, no one mogu biti nedostatne za zadovoljavanje vaših zahtjeva.

otkrivanje smetnji

PACS je transformirao radiologiju i kardiologiju. S obzirom na to da više odjela pristupa zdravstvenim rješenjima, mnoge bolnice s digitalnom dijagnostikom prijavljuju probleme s PACS / HIS / EMR / RIS / Kliničko izvješćivanje, možemo vam pomoći.

integracija

Integracija PACS-a s CVIS-om, prečesto je problematičan. Dijeljenje digitalne dijagnostike između dobavljača ili učitavanje informacija o bolesniku na druge EHR-ove pružatelja usluga, jedni su od najčešćih problema.

Pretraži

Pohvalnica

"Moja suradnja s Juricom već se proteže više od 5 godina. Jurica se dokazao kao stručan inženjer. RIS, Pacs, CVIS, HL7, Mirth. Također se dokazao kao kreativac u pokušaju pronalaženja odgovarajućeg rješenja.

Mislim da je Jurica jedan od mojih najboljih kolega jer njegova bogata sposobnost kombinira se s pozitivnim, opuštenim stavom, čak i u stresnim situacijama.

I možete ga odvesti do kupaca. Hvala J za svu suradnju. Neka to traje dugo dugo..."

Rik Maene - Linkedin